01-03-08

zaterdag 4/8 en zondag 5/8 : Deurne - Poitiers - St.-Jean Pied de Port

Om halfacht arriveerden Pete en Mir. Met de fietsen op het dak en de rest van de auto volgepropt vertrokken we richting Poitiers.

 Na een rit van 10u arriveerden we in het Formule1-hotel te Poitiers. Daar het de ganse dag zonnig en warm(33°) was geweest, waren de douches zeer welkom. Dat ge er dan met twee moet inkruipen, is misschien wat overdreven. Vlakbij dit prachtige hotel genoten we van een “geweldige” kipbrochette met frietjes!  Al een geluk dat de dames zeer alert waren, zodat we konden genieten van 15% korting.

IMG_0005 (Small)

 IMG_0007 (Small)

 

Na een warme en rumoerige nacht vertrokken we ‘s anderendaags richting St.-Jean Pied de Port. Naarmate de tocht vorderde, werd het warmer en bewolkter. Aangekomen in St.Jean bleek de eerste camping volzet te zijn, waarna we ons installeerden op een naburige camping.  Met vereende krachten werd de tent in sneltempo opgezet. Nadat Dorien en ik nog een duik genomen hadden in het warme zwembad, vertrokken we richting centrum op zoek naar onze credencial.

 IMG_0036 (Small)

 

Na het bemachtigen van de credencial en het verkrijgen van de nodige info, werd er op een terrasje nog een menu genuttigd.  De spanning in de lucht werd bij het slapengaan nog eens extra in de verf gezet door het losbarsten van een hevig onweer in de bergen…

IMG_0013 (Small)

 

08:24 Gepost door Bert | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.